Het restaurant (opgedeeld in drie zalen) met houten en natuurstenen interieur, is een droomkader om de dagmenu te nuttigen of "à la carte" te eten. Beter nog, het gastronomische streekmenu dat Chef Michel Boreux en zijn team samenstellen, verandert elke maand en wordt met geduld en passie bereid. Deze menu's vormen de basis van de gastronomische weekendformules.

Menukaart fr

Capaciteit

Groep min. pers. : 20
Groep max. pers. : 50
Aantal zitplaatsen voor groep op terras : 35
Aantal zitplaatsen voor groep in restaurant : 50

Uren

Op reservatie

Toegankelijkheid

Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aangepaste WC voor personen met beperkte mobiliteit

Goed om te weten

Huisdieren toegelaten

Keuken

Gastronomische keuken, Ardense streekkeuken

Diensten

Speciaal groepsmenu

Tarieven

Groepsbegeleider gratis

Chauffeur gratis

Betaalwijze

Bancontact
MasterCard
Visa
American Express

Voorzieningen

Wifi